Zoekt u de zakelijke lening? Wij helpen u een beste lening vinden!

Let op! Geld lenen kost geld.
Product
Zakelijke lening
Minimum bedrag
5000 €
Maximum bedrag
250000 €
Minimale looptijd
6 maanden
Maximale looptijd
60 maanden
Kosten
3,79%
Administratiekosten
2% – 5%
Minimale gemiddelde jaaromzet
50000 €
Leeftijd
onderneming is minimaal 24 maanden actief
Aanvragen fundingcircle.com
Voorwaarden:
 • - Het bedrijf heeft minimaal een omzet van € 50.000,- per jaar (excl. btw).
 • - Het bedrijf kan minimaal 2 volledige jaarrekeningen van 12 maanden aanleveren.
 • - Het bedrijf is in Nederland gevestigd en inschreven bij de Kamer van Koophandel.
 • - De eigenaar is in Nederland woonachtig en staat persoonlijk borg voor de lening.
Voorbeelden: Uw krediet van € 50.000,- met een looptijd van 1 jaar is gefinancierd door investeerders. Voor de bemiddeling brengen we bij u een Funding Circle-tarief in rekening ter hoogte van € 1.000,- (2% van het kredietbedrag). Nadat u uw kredietovereenkomst heeft ondertekend, wordt het nettobedrag (leenbedrag minus kosten) van € 49.000,- naar uw rekening overgemaakt.
Product
Zakelijke lening
Minimum bedrag
2000 €
Maximum bedrag
50000 €
Minimale looptijd
6 maanden
Maximale looptijd
18 maanden
Kosten
2,95%
Administratiekosten
25 €
Minimale gemiddelde jaaromzet
75000 €
Leeftijd
onderneming is minimaal 18 maanden actief
Aanvragen b2businessleni...
Voorwaarden:
 • - Uw onderneming is minimaal 18 maanden actief
 • - Uw gemiddelde jaaromzet bedraagt € 75.000 +
 • - Alle directeuren/grootaandeelhouders zijn in Nederland gevestigd
Voorbeelden 1: Looptijd lening: 6 maanden, Voorbeeld geleend kapitaal: €15,000, Voor elke geleende euro betaald u: €0.17, Totale kosten lening: €2,550, Administratie- en aanvraagkosten: Per lening berekenen wij een éénmalige toeslag van 2,95%.
Voorbeelden 2: Looptijd lening: 9 maanden, Voorbeeld geleend kapitaal: €25,000, Voor elke geleende euro betaald u: €0.24, Totale kosten lening: €6,000, Administratie- en aanvraagkosten: Per lening berekenen wij een éénmalige toeslag van 2,95%.
Product
Zakelijke lening
Minimum bedrag
3000 €
Maximum bedrag
250000 €
Minimale looptijd
3 maanden
Maximale looptijd
6 maanden
Kosten
Individueel
Administratiekosten
-
Minimale gemiddelde jaaromzet
50000 €
Leeftijd
ondernemingen die langer dan 1 jaar bestaan
Aanvragen kredietvooruit.nl
Voorwaarden:
 • - Aan ondernemingen die langer dan 1 jaar bestaan
 • - Aan ondernemingen die beschikken over een Pin-betaalautomaat
 • - Aan ondernemingen met een jaarlijkse Pin-omzet van €50.000,- of meer
Let op! KredietVooruit.nl verstrekt krediet variërend van € 3.000,- tot € 250.000,- met een looptijd van 3 of 6 maanden. Gebaseerd op wat het beste bij jouw situatie past.

* De rente tarieven die hier getoond worden, zijn de effectieve jaarrentes die wij hebben gehaald uit publicaties van de maatschappij. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden over de juistheid van de tarieven. De hier vermelde rente tarieven hoeven niet voor iedereen van toepassing te zijn. Wij adviseren u om altijd goed naar de algemene voorwaarden en productvoorwaarden te kijken voordat u een lening afsluit.


Handige informatie over financiële producten en schuldenmanagement


 • https://www.afm.nl/nl-nl/consumenten - Dit is de website van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor consumenten. De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Samen met De Nederlandsche Bank (DNB) draagt de AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.
 • https://www.acm.nl - De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een onafhankelijke toezichthouder die zich sterk maakt voor consumenten en bedrijven. ACM houdt toezicht op de mededinging, een aantal specifieke sectoren en het consumentenrecht. Met als doel een gelijk speelveld met bedrijven die zich aan de regels houden, en goedgeïnformeerde consumenten die voor hun recht opkomen.
 • https://www.nibud.nl/consumenten/hulp-bij-schulden - Als je geldproblemen ervaart en worstelt met een schuld kun je de website van Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) bezoeken waar je advies, informatie en educatief materiaal kunt vinden die je kunnen helpen met het op orde krijgen van jouw financiële situatie.

 

Voor wie zijn zakelijke leningen?


Zakelijke leningen zijn voor elk type bedrijf, soms kun u ook een lening krijgen wanneer u een bedrijf wilt starten.De goede lening voor uw bedrijf.


Om de beste lening voor uw bedrijf te vinden moet u bij de volgende dingen nadenken:


 • - Het bedrag dat u wilt lenen;
 • - De termijn van de lening;
 • - Wat voor type lening het beste is voor uw bedrijf, bijvoorbeeld, een lening van de bank, een korte termijn lening, peer to peer lening enz.

Kan ik een zakelijke lening krijgen?


Of je een zakelijke lening kan krijgen hangt af van bepaalde factoren, bijvoorbeeld,


 • - De financiële situatie van u en uw bedrijf;
 • - Kredietgeschiedenis;
 • - Of uw bedrijf een startup is, een kredietverstrekker kan vragen om een bedrijfsplan.

De meest populaire soorten zakelijke leningen:


 • - Ongedekte zakelijke lening: een ongedekte lening kan worden afgesloten bij een bank, peer-to-peer kredietvertrekker enz. Het geldbedrag dat u kan lenen voor uw bedrijf zal afhangen van de kredietwaardigheid van u en uw bedrijf. Het grootste punt van een ongedekte lening is dat u geen dekking voor uw lening hoeft af te sluiten. Omdat er geen onderpand bij komt kijken, kan u vaak enkel een kleiner bedrag lenen.
 • - Gedekte zakelijke lening: een gedekte zakelijke lening vergt wel een onderpand. Gedekte zakelijke leningen staan bedrijven toe om grotere geldbedragen te lenen dan bij een ongedekte lening.
 • - Peer-to-peer zakelijke leningen: peer-to-peer zakelijke kredietverstrekkers koppelen vaak geldschieters of investeerders met bedrijven, dit kan een goede manier zijn om geld voor uw bedrijf te lenen, bij deze maatschappijen kan u vaak ook zonder onderpand geld lenen.


JKP


JKP - Jaarlijks Kostenpercentage representeert de jaarlijkse kosten (%) van het lenen. De JKP neemt factoren als rente en bepaalde andere vergoedingen en kosten mee in deze aanmerking. Om het voor u gemakkelijker te maken een lening te vergelijken met soortgelijke leningen zijn kredietverstrekkers verplicht om u hun JKP te vertellen voor u de overeenkomst tekent. Bijvoorbeeld:

Lener A biedt 2500 Euro voor 12 maanden met een JKP van 5.3 %

Lener B biedt 2500 Euro voor 12 maanden met een JKP van 6.8 %

Zoals u kunt zien in het bovenstaande scenario is het lenen van Lener A een beter idee, want je zou dezelfde hoeveelheid geld voor dezelfde termijn krijgen, maar maandelijks minder rente hoeven te betalen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat je JKP enkel moet gebruiken wanneer u de voorwaarden van vergelijkbare leningen naast elkaar wilt leggen. Bijvoorbeeld het vergelijken van een JKP voor een kleine lening met een APR van een traditionele lange termijn lening of persoonlijke lening, zal u echt niet verder helpen.

Leenkosten en vergoedingen:


 • - Kosten voortijdige terugbetaling: In de meeste gevallen zijn er geen extra kosten aan verbonden wanneer u besluit u lening vroegtijdig af te lossen, echter kunnen er kredietverstrekkers zijn die hier een vergoeding voor vragen;
 • - Kosten totstandkoming: sommige geldverstrekkers kunnen een vergoeding vragen voor het behandelen van uw aanvraag voor een lening;
 • - Maandelijkse administratiekosten: sommige kredietverstrekkers vragen u om een maandelijkse vergoeding voor de administratiekosten;
 • - Kosten voor te laat betalen: als u een betaling mist, moet u doorgaans een vergoeding betalen voor te laat betalen of wordt er extra rente berekend. Zorg er dus voor dat u nooit een betaling mist om extra kosten te vermijden en wees u ervan bewust dat dit eveneens uw kredietrating kan beïnvloeden, waardoor het in de toekomst lastiger kan zijn geld te lenen;
 • - Gerechtskosten: als u uw lening niet terugbetaalt, kan uw kredietverstrekker naar de rechter stappen om het geleende geld terug te vorderen en in dergelijke gevallen komen deze kosten voor uw rekening.

 • Sommige leningen hebben variabele rentetarieven, wat betekent dat het rentetarief kan stijgen of dalen. U zou dit type lening niet moeten aangaan als u voorziet dat u niet kunt aflossen als de rente omhoog gaat.

  Accepteer niet de eerste de beste lening die u krijgt aangeboden, maar vergelijk verschillende kredietverstrekkers en zorg ervoor dat u het beste mogelijke leenaanbod krijgt!

  Let op! 


  De exploitant van MoneyGuru24.com is geen bank of kredietverstrekker. Moneyguru24.com verwijst naar een aantal geselecteerde kredietverstrekkers, en biedt geen volledige lijst van uw kredietmogelijkheden. Daarom zijn er geen kosten van toepassing op het gebruik van deze service. U hoeft op deze site geen enkele persoonlijke informatie te verstrekken. Alle persoonlijke en financiële gegevens, en details over uw dienstbetrekking moeten verstrekt worden aan de bank/kredietverstrekker voor de aanvaarding van uw aanvraag voor een krediet. Moneyguru24.com is niet verantwoordelijk voor deze kredietovereenkomsten die via de links op onze site verstrekt kunnen worden. Met het gebruik van deze website stemt u in met dit beleid. Wij raden u aan alle informatie op de webpagina van de geselecteerde kredietverstrekkers te lezen en altijd op de hoogte te zijn van uw eigen financiële status en aflossingsmogelijkheden.

  Vergelijk leningen op Moneyguru24.com en vind die goedkope lening door online te vergelijken op rente en voorwaarden.