Vergelijk leningen Wij helpen u een lening vinden!

Beschrijving van schuldeiser

Type bedrijf

De Money2Go MasterCard® is een prepaid betaalkaart. Dit houdt in dat de kaart voor gebruik opgeladen moet zijn. Money2Go MasterCard® combineert het gemak van een credit of debit card, maar maakt het mogelijk om een eigen uitgaven limiet in te stellen passend bij jouw budget.

- Geen BKR registratie of bewijs van inkomen nodig
- Niet gekoppeld aan je bank account
- 100% acceptatie bij residentie in de EU
- Snel en gemakkelijk opladen met iDEAL
- Je kunt niet in de schulden raken

Money2Go MasterCard® maakt het mogelijk om te genieten van alle voordelen van het hebben van een MasterCard®, omdat het overal kan worden gebruikt waar je het MasterCard® logo ziet.

De kaart is de perfecte oplossing om online te betalen, omdat het niet gekoppeld is aan je bank of creditcard. Zo kun je daardoor veilig anoniem online betalen.

Gebruik de kaart om betaalde online games of apps te betalen, zoals bijvoorbeeld op Facebook en in de App store.

Money2Go MasterCard® is een produkt van Novum Bank Limited. Novum Bank Limited (Company No. C 46997) heeft in 2009 een licentie als kredietinstellings verkregen van de Malta Financial Services Authority ( www.mfsa.com.mt ). In 2012 is Novum Bank Limited lid geworden van MasterCard® om zo innovatieve MasterCard en Maestro prepaid kaarten in Europa aan te kunnen bieden.

Wettelijk adres

Novum Bank Limited
4t h Floor, Global Capital Building
Testaferrata Street
Ta’ Xbiex XBX 1403
Malta

Aanvullende informatie

0900 - 2040630

Andere aanbiedingen

We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more