Vergelijk leningen Wij helpen u een lening vinden!

Beschrijving van schuldeiser

Type bedrijf

Een prepaid Mastercard is een geweldig alternatief voor een creditcard. Ontdek waarom de VIABUY Prepaid Mastercard de eerste keus is geworden voor een Prepaid Mastercard in Europa:

- Waardeer uw kaart zonder kosten op via de IBAN gekoppeld aan uw account
- Geen debetstand of rente te betalen
- kredietwaardigheidscontroles
- Geen controleverlies over de uitgaven
- Geen links naar uw bankrekening en bureaus voor kredietwaardigheidscontrole
- Houdt uw bestedingen en opwaarderingen bij met de VIABUY kaartrekening monitor
- Te gebruiken bij meer dan 36 miljoen Mastercard locaties en meer dan 2 miljoen geldautomaten
- Geweldig alternatief voor een bankrekening. U kunt zelfs uw loon erop laten uitbetalen.

De VIABUY Prepaid Mastercard werkt net als de prepaid mobiele telefoonkaarten. Waardeer eerst het gewenste prepaid bedrag op uw VIABUY Mastercard kaartrekening op en vervolgens, vergelijkbaar met een normale creditcard, kunt u overal waar Mastercard wordt geaccepteerd uw tegoed besteden. U besteedt alleen het beschikbare tegoed op uw kaart, zonder gebruik van een kredietlijn zoals met een gewone creditcard. Een debetstand van uw creditcard of rekening is aldus niet mogelijk – beheer zorgeloos uw geld.

Hierdoor zijn prepaid kaarten zoals de VIABUY Mastercard vrij van kredietwaardigheidscontroles. Dit betekent dat wij het Bureau Krediet Registratie geen krediet informatie vragen, voor het voltooien van uw bestelling. De VIABUY Prepaid Mastercard wordt ook niet geregistreerd bij het BKR. Uw creditcard aanvraag wordt verwerkt zonder kredietwaardigheidscontroles. Zelfs met een negatieve kredietwaardigheid, negatieve BKR-registratie, of een persoonlijk faillissement of beëdigde verklaring, kunt u een VIABUY Prepaid Mastercard kaart ontvangen. De VIABUY Prepaid Mastercard is niet afhankelijk van uw inkomen en u hebt geen loonstrookje nodig voor het controleren van uw kredietwaardigheid. 100% acceptatiegraad en onmiddellijke reactie gegarandeerd*. * Gegarandeerde goedkeuring, echter kan de kaarthouder worden afgewezen als de informatie niet kan worden geverifieerd.

Wanneer u een VIABUY-rekening met prepaid Mastercard aanvraagt, bedragen de éénmalig uitgiftekosten EUR 69,90.

VIABUY® is een geregistreerd handelsmerk van PPRO. De VIABUY Prepaid Mastercard kaarten worden uitgegeven door PPRO onder licentie van Mastercard International Incorporated.

Aanvullende informatie

service.nl@viabuy.com

Andere aanbiedingen

We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more